Tuğgeneral Alirıza Afşar: Bizi hedefe ulaştıran yol, İnkılap ruhunu taşımaktır

  • 11 Eylül 2015
  • 801 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Alirıza Afşar: Bizi hedefe ulaştıran yol, İnkılap ruhunu taşımaktır

İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanlığı Kültürel İşleri Daire Başkanı Tuğgeneral Alirıza Afşar İran’ın Rezevi Horasan Eyaleti’nin merkezi Meşhed’de konuştu.

İran Genelkurmay Başkanlığı Kültürel İşleri Daire Başkanı Tuğgeneral Alirıza Afşar yaptığı konuşmada yumuşak savaşı kabul edip ciddiye almanın milli seferberliğe yol açacağını belirterek “Ne yazık ki halkımızın ve hatta yetkililerimizin birçoğu bu tür savaşın gerçek tehlikesini ciddiye almamıştır” diye vurguladı.

İran Genelkurmay Başkanlığı Kültürel İşleri Daire Başkanı Tuğgeneral Alirıza Afşar yumuşak savaşı ciddiye almanın halkın birliğine ve boşuna çatışmaları önleyeceğini dile getiren İran Genelkurmay Başkanlığı Kültürel İşleri Daire Başkanı Tuğgeneral Alirıza Afşar “Bizi hedefe ulaştıran yol, İnkılap ruhunu taşımaktır” diye konuştu.

Ülkenin kültür sahasındaki sorunların genel kültürün iyileştirilmesi ile giderilebileceğinin altını çizen İran Genelkurmay Başkanlığı Kültürel İşleri Daire Başkanı Tuğgeneral Alirıza Afşar “Yumuşak savaşı ispat etmek zor bir iştir ve bu savaşı ciddiye alırsak birçok sorun çözülür” diye ifade etti.

İnsanoğlunun bütün yeteneklerinin savunma ve savaş alanında göz önüne çıktığını ve nükleer enerji gibi birçok bilimsel buluşun askerlerinden elinde bulunduğuna işaret eden İran Genelkurmay Başkanlığı Kültürel İşleri Daire Başkanı Tuğgeneral Alirıza Afşar “Gençler de istiklal ve gelişimi önemsemeli ve yetkililer gençleri doğru yola hidayet etmeliler” diye açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.