Tuğgeneral Emirali Hacizade: İran üzerindeki algı operasyonları devam ediyor

  • 01 Şubat 2018
  • 1.014 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Emirali Hacizade: İran üzerindeki algı operasyonları devam ediyor

İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Tuğgeneral Emirali Hacizade, Elborz eyaletine bağlı Eştehard kentinde düzenlenen şehitleri anma töreninde bir konuşma yaptı.

Tuğgeneral Hacizade, bölgedeki gelişmelere işaret ederek, “Bölgede DEAŞ gibi terör örgütünün faaliyetleri İran’a yönelik yürütülen bir saldırıdır. Hiç şüphesiz düşmanlar askeri alanda İran karşısında tam bir hayal kırıklığına uğradığı için Müslümanları birbirine düşürmeye çalışıyor” ifadelerinde bulundu.

“Düşmanların girişimlerini boşa çıkartmanın tek yolu dikkatlice olmaktır” diyen Tuğgeneral Hacizade, şöyle devam etti: Uluslararası emperyalizmin girişimleri ABD başta olmak üzere İngiltere, Siyonist Rejim ve Suudi Arabistan’ın verdiği destekle devam etmektedir. Düşmanlar İslam İnkılabı’nın ilkesi ve İslami düzenle ilgili problemi var. Dolayısıyla ekonomik baskı aracılığıyla çirkin amaçlarına uluşmaya çalışıyorlar.

Tuğgeneral Hacizade, İran’da yaşanan olaylara dair, “Hiç kuşkusuz geçtiğimiz günlerde yapılan protesto gösterileri bir komuta merkezine sahipti. Gösteriler (Telegram uygulamadaki) bazı haber kanalları tarafından planlandı” açıklamasını yaptı.

Bunlara ilave olarak Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı, düşmanların İran aleyhine yürüttüğü algı operasyonunun sosyal medya üzerinden devam ettiğine dikkati çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.