Tuğgeneral Haydari: Askeri teknoloji alanında bağımsız olduk

  • 19 Nisan 2017
  • 1.396 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Haydari: Askeri teknoloji alanında bağımsız olduk

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı, savunma gücünün mantıksal bir yapıyla kurulduğudan dolayı İran’a karşı herhangi bir yabancı tehdidin bulunmadığını açıkladı.

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Kiyumers Haydari, bir televizyon kanalına verdiği ropörtajda, yakında kara kuvvetlerinin yapısını değiştirerek daha aktif bir hale dönüştürüleceğini bildirdi.

Tuğgeneral Haydari, İnkılap Rehberi’nin “direniş ekonomisi: üretim ve istihdam” olarak adlandırdığı yeni yılın amaçları doğrultusunda İsfahan’da bir helikopter parçaları üretim tesisinin kurulacağını açıkladı.

İran Ordusu Kara Kuvvetleri’ne bağlı fabrikaların yerli şirketler ve bilimsel-sanayi merkezler tarafından kurulduğunu belirten Tuğgeneral Haydari, teknoloji bakımından yabancı ülkelere gereksinim duyulmadığınıı dile getirdi.

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı, “Günümüzde ileri teknoloji ve modern ekipmanları kullandığımız için sınırlarımızı canlı şekilde izleyip kontrol altına alabiliyoruz” açıklamasını yaptı.

Son olarak Tuğgeneral Haydari, İran’ın savunma gücünün mantıksal bir yapıyla kurulduğudan dolayı herhangi bir yabancı tehdidin bulunmadığını aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.