Tuğgeneral Haydari: İran ordusu en üst düzeyde hazırlıklıdır

  • 10 Ocak 2018
  • 1.143 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Haydari: İran ordusu en üst düzeyde hazırlıklıdır

İran ordusu kara kuvvetleri komutanı tuğgeneral Kiyomers Haydari, İran ordusunun askeri savunma açısından en üst düzeyde hazırlıklı olduğunu belirterek, diğer güvenlik ve askeri birimleriyle birlikte her an düşmanın tehditlerine karşı en ağır karşılık verebileceğini söyledi.

Tuğgeneral Haydari,  dün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İran’da İslam nizamının hiç bir şekilde tehdit eden bir unsurun olmadığını belirterek, başta ABD olmak üzere her hangi bir düşmanın İran’a yönelik  tehdit ve saldırısına İran’ın onları pişman edecek şekilde cevap vereceğini  söyledi.

İranlı askeri yetkili, İran’daki son karışıklıklara da temasla, ‘bu karışılıkların asıl unsurları ile İran halkının ayrı tutulduğunu’ belirterek düşmanların son isyanda da ağır hezimete uğratıldığını zira onların hesaplarının tutmadığını ve onların  bir daha İran halkından ağır bir tokat yediklerini  söyledi.

İran halkının her zaman Velayeti Fakih’e bağlılığını ispatladığını belirten Haydari, çeşitli sorunları gündeme getirenlerle İran bayrağını yakanların bir tutulmayacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.