Tuğgeneral İsmaili: Hiçbir hava aracının İran’a sızmasına izin vermeyiz

  • 16 Ekim 2016
  • 902 kez görüntülendi.
Tuğgeneral İsmaili: Hiçbir hava aracının İran’a sızmasına izin vermeyiz

İran’ın Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral İsmaili, hiçbir hava aracının İran’a sızmasına izin verilmeyeceğini vurguladı.

Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili, İran’ın hava savuma gücüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Silahlı kuvvetlerin bütün tehditler karşısında hazırlıklı olduğunu belirten Tuğgeneral İsmaili, İran’ın eşsiz bir güvenliğe sahip olduğu için düşmanların İran’a saldırmaya cesaret edemeyeceğini söyledi.

Tuğgeneral İsmaili, “Günümüz dünyasında dış güçlerin diğer ülkelerin hava sahasını çok rahatlıkla ihlal ettiklerine tanık olmaktayız. Oysa ki hiçbir bir hava aracı İran hava sahasını ihlal edecek kadar cesaretli değildir. Bu nedenle de bütün ülkelerin İran hava sahasına girmek için izin almaları gerekir. Aksi takdirde hiçbir hava aracının İran’a sızmasına izin vermeyiz” ifadelerini kullandı.

İran’ın günbegün askeri alanda büyük başarılara imza attığını kaydeden İsmaili, İran hava sahasının daha da güvenli bir hale gelmesi için çaba sarfettiklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.