Tuğgeneral Mesut Cezayiri: Fransa Ne de Başka Herhangi Bir Ülke, İran’ın İçişlerine Müdahale Etme Hakkına Sahip Değildir

  • 24 Ocak 2018
  • 1.171 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Mesut Cezayiri: Fransa Ne de Başka Herhangi Bir Ülke, İran’ın İçişlerine Müdahale Etme Hakkına Sahip Değildir

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü, ne Fransa ne de başka herhangi bir ülkenin İran’ın içişlerine müdahale etme hakkına sahip olmadığını belirtti.

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Mesut Cezayiri, İran’ın füze gücüyle ilgili müzakere başlatılamsı gerektiğini öne süren açıklamalara tepki göstererek, “Ne Fransa ne de başka herhangi bir ülke, İran’ın içişlerine müdahale etme hakkına sahip değildir” dedi.

Tuğgeneral Cezayiri, “Zulüm ve sultacılıkla kendisini kanıtlamış rejimlerle savunma ve füze gücü konusunda müzakere yapmak saçmalıktır” değerlendirmesini yaptı.

Tuğgeneral Mesut Cezayiri, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: Önceden belirlenmiş önlemler ve hedefler doğrultusunda ülkenin savunma gücünü sağlamlaştırma İran Silahlı Kuvvetleri’nin gündeminde yer almaktadır. İslam İnkılabı düşmanlarının askeri tehditleri bulunduğu bir ortamda, savunma gücümüzü günden güne geliştirmeye devam edeceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.