Tuğgeneral Purdestan: Her türlü tehdide karşı hazırlıklı olmalıyız

  • 17 Nisan 2017
  • 1.130 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Purdestan: Her türlü tehdide karşı hazırlıklı olmalıyız

İran Silahlı Kuvvetleri Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Purdestan, emperyalistlerin bölgede tekfirci terör virüsünü aşılayarak çevredeki ülkelerin savunma gücünü zayıflatmak istediğini belirtti.

İran Silahlı Kuvvetleri Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Purdestan, 17 Nisan İran Ulusal Ordu Günü nedeniyle yaptığı konuşmada, “İran Silahlı Kuvvetleri olarak savunma kapasitelerimizi yabancı tehditlerle orantılı şekilde geliştirmemiz lazım” dedi.

Tuğgeneral Purdestan ilaveten, “Düşmanlar modern savaşlarda askeri güçle eş zamanlı olarak ekonomik, siyasi ve kültürel güçlerden de faydalanıyor. Bu nedenle her türlü tehdide karşı hazırlıklı olmalıyız” ifadelerinde bulundu.

İran Silahlı Kuvvetleri Genel Komutan Vekili, İran ordusunun 8 yıllık Kutsal Savunma’nın deneyimleri ile bölgede yaşanan savaşların sayesinde yabancı tehditlere karşı güçlü potansiyellere sahip olduğuna dikkati çekti.

Tuğgeneral Purdestan, “İran Ordusu Deniz Kuvvetleri uluslararası sularda kurduğu egemenliğiyle birlikte ulusal bayrağımızı dalgalandırarak İran İslam Cumhuriyetini’nin iktidarını gösterdi” açıklamasını yaptı.

Son olarak İran Silahlı Kuvvetleri Genel Komutan Vekili, “Emperyalistler bölgede tekfirci terör virüsünü aşılayarak çevredeki ülkelerin savunma gücünü zayıflatmak istiyor” şekilnde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.