Tuğgeneral Purdestan: Savunma gücümüz artık İran sınırlarını aşacaktır

  • 19 Haziran 2017
  • 1.412 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Purdestan: Savunma gücümüz artık İran sınırlarını aşacaktır

İran Ordusu Komutan Vekili, İran’ın savunma gücünün artık ülke sınırlarını aşıp tehdit oluşturan herhengi noktada kullanılacağını belirtti.

İran Ordusu Komutan Vekili Tuğgeneral Purdestan, Devrim Muhafızları Ordusu’nun Suriye’nin Deyru’z Zur kentinedeki teröristlerin mevzilerine yönelik gerçekleştirdiği füze operasyonuna dair yaptığı açıklamada, “Dün akşam tüm dünya İran halkını koruyan vatan evlatlarının “Zulfikar” isimli füzelerle DEAŞ’lı teröristlerin inlerine ateş yağdırdıklarına tanık oldu” dedi.

Tuğgeneral Purdestan, bu füze operasyonunun İran’ın askeri gücünün daha küçük bir parçası olduğunu belirterek, ülkenin sahip olduğu önleyici potansiyelinin de pişman edici olduğuna dikkati çekti.

Tuğgeneral Purdestan ilaveten, söz konusu operasyonunun aptalca eylemlerle kışkırtmayı amaçlayan kişilere de sert bir yanıt olduğunu belirtti.

“Bütün dünya, değerlerimiz ve hedeflerimizi savunmak için eller tetikte hazır olduğumuzu fark etmeli” diyen Tuğgeneral Purdestan, “Savunma gücümüz artık ülke sınırlarını aşacaktır, bundan sonra her noktada tehdit varsa orası savunma sahamız olacaktır” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.