Tuğgeneral Selami: ABD ve İsrail Güldürü Sanatçıları Haline Geldi

  • 20 Şubat 2018
  • 1.100 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Selami: ABD ve İsrail Güldürü Sanatçıları Haline Geldi

İran Devrim Muhafızları Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Selami; Siyonist rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Münih Güvenlik Konferansı’ndaki dünkü şovuna tepki gösterdi.

Devrim Muhafızları Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Hüseyin Selami bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada; ABD ve Siyonist rejimin yetkililerinin İran aleyhindeki propaganda amaçlı şovlarına dikkat çekerek, ABD ve İsrail’in günümüz dünyasında güldürü sanatçıları haline geldiklerini ve Beyaz Saray’da bir füze parçası ve Münih Güvenlik Konferansı’nda da bir hava aracı kanadını İran’a ait füze ve İHA parçaları olarak gösterdiklerini ifade etti.

Komutan Selami; Onların bu girişimlerinin konumlarının zayıfladığını ve İnkılap karşısında durumlarının karmaşık hal aldığı anlamına geldiğini kaydetti.

Komutan Selami sözlerine şöyle devam etti: İsrailliler işgal toprakları üzerinde uçan İHA’nın İran’a ait olduğunu iddia ediyorlar, ancak bu iddia doğru da olsa yalan da olsa şunu ifade etmeliyim ki bunun direniş cephesinin ilk ve son İHA’sı değil ve bu İHA’nın hedef alınması karşısında İsrail savaş uçağı düşürülmüştür.”

Devrim Muhafızları Komutanı; Amerikalıların Yemen’in sahip olduğu füzelerin İran’a ait olduğunu ve şovunu yaptığı füze parçasının İran’a ait olduğunu iddia ettiklerine işaretle, bu iddiaları açık şekilde reddederek, şu soruyu gündeme getirdi: Suudi Arabistan’ın elindeki Amerikan TAD ve Patriot füze sistemleri olarak bilinen demir yığınları bu füzeyi niçin vuramadılar? Eğer başlarına yüzlerce füze yağarsa o zaman ne yapacaklar?”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.