Tuğgeneral Selami: Devrim muhafızları İslam ümmetinin kalkanıdır

  • 20 Nisan 2018
  • 1.245 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Selami: Devrim muhafızları İslam ümmetinin kalkanıdır

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Selami, İran devrim muhafızı güçlerinin cihad elbisesi kuşandıklarını ve İslam ümmetinin kalkanı olduğunu söyledi.

 İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Selami, bugün Tahran’da cuma namazı hutbesi öncesi cemaate hitaben yaptığı konuşmada, ”İmam Hüseyin (S) aşura hareketinin bütün herkese müslümanların kurtuluş ve saadetinin cihadda olduğunu gösterdiğini  ve bundan dolayı zalimlere karşı mücadelede hiç bir sınır tanımayacaklarını söyledi.

Tuğgeneral Selami, İran’ın tehditler karşısında mazlumlara ve mustazaflara yönelik desteğini asla çekmeyeceğini belirterek, düşmanın İran’ın silahtan arındırmaya yönelik arzularının da kursaklarında kalmaya devam edeceğini söyledi.

Tuğgeneral Selami, Amerika’nın Suriye’de hiç bir siyaset ve stratejisinin olmadığını belirterek, ‘Amerika’nın geçtiğimiz günlerde Suriye’ye yönelik saldırısının körükörüne, gülünç  ve küstah bir saldırı olduğunu’ söyledi.

İran’ın askeri yetkilisi, siyonistlere  hitaben de, ”sizin kaçmaktan başka çareniz yok ve direniş cephesi geçmişten daha güçlü bir şekilde ve her hangi bir savaşta siyonistleri yokedecektir’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.