Tuğgeneral Selami: Savunma konusunda dünyanın en iyileri arasındayız

  • 03 Şubat 2018
  • 1.003 kez görüntülendi.
Tuğgeneral Selami: Savunma konusunda dünyanın en iyileri arasındayız

İran Devrim Muhafızları Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Hüseyin Selami, Batı Azarbeycan Devrim Muhafızları Komutanlığı’nda yaptığı konuşmada, İslam İnkılabı’nın 39. yıldönümüne işaret ederek, “Bu büyük devrimin en önemli ürünleri bağımsızlık, hürriyet, keramet, ilerleme ve güvenliktir” dedi.

İslam İnkılabı sonrası İran’ın her konuda büyük ilerleme kaydettiğini belirten Tuğgeneral Selami, “Günümüzde bilim ve teknoloji alanında dünya ülkeleri ile rekabet halindeyiz. Halihazırda savunma gücümüz hiçbir devletle işbirliği yapmaksızın dünyanın en iyileri arasında bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Tuğgeneral Hüseyin Selami, düşmanın algı operasyonu yürütüp İran İslam Cumhuriyeti’nin kazanımlarını unutturmaya çalıştığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: Düşmanın ihtişamı kırıldığı için düşmanlar İran’ın İslam ülkelerinin başarı simgesi olmasını istemiyorlar.

İran’ın tüm Müslüman devletler için güvenli bir sığınak haline geldiğini kaydeden Devrim Muhafızları Genel Komutan Vekili, “Ülkemiz ilaveten İslam ülkelerinin başarısının dayanağı oldu. Bu nedenle Lübnan, Suriye, Irak ve Yemen’in kurtuluşu İran’a bağlıdır” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.