Tulkerem’de İşgal Güçleriyle Yaşanan Çatışmalarda 13 Filistinli Yaralandı

  • 03 Kasım 2015
  • 1.097 kez görüntülendi.
Tulkerem’de İşgal Güçleriyle Yaşanan Çatışmalarda 13 Filistinli Yaralandı

şgal güçleri bu akşam (3 Kasım Salı) Gazze Şeridi’nin orta kesiminde, El-Bureyc Mülteci Kampı’nın doğusundaki askeri okul yakınlarında toplanan Filistinlilerin üzerine ateş açtı.

Görgü tanıkları, El-Bureyc’in doğusunda Filistinlilerin toplanmalarını engellemek isteyen işgal güçlerinin göz yaşartıcı bomba ve gerçek mermi yağdırdığını söyledi. Saldırıda ölen veya yaralanan olmadığı ifade edildi.

Geçen ay başından bu yana süren Kudüs İntifadası devam ederken, Gazze Şeridi’nin doğu kesiminde işgal güçleriyle Filistinliler arasında neredeyse her gün çatışmalar yaşanıyor.

Öte yandan, Batı Yaka’nın kuzeyinde işgal güçleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalarda 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı, 5 kişinin gerçek mermilerle ve 5 kişinin de plastik mermilerle yaralandığını, iki kişinin ise taşla yaralandığını ve yaralıların Tulkerem’de hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Çatışmalarda sırasında onlarca kişinin de işgal güçlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan etkilendiği ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.