Tümgeneral Bakıri: Amerika’nın Suriye’ye saldırısı teröristlerin kesin yenilgisinin bir sonucudur

  • 15 Nisan 2018
  • 988 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri: Amerika’nın Suriye’ye saldırısı teröristlerin kesin yenilgisinin bir sonucudur

Ä°ran Genel Kurmay BaÅŸkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Amerika ve müttefiklerinin Suriye’ye yönelik açık ve acele saldırısının gerçekte Amerika ve müttefiklerinin bölgedeki iÅŸbirlikçileri teröristlerin kesin ve ağır yenilgilere uÄŸramalarından kaynaklandığını söyledi.

Muhabirimizin bildirdiÄŸine göre, Tümgeneral Bakıri, Suriye savunma bakanı Ali Eyüb ile telefonda görüşmesinde, ‘canilerin bu gayri meÅŸru ve vahÅŸi giriÅŸimden bir ÅŸey elde edemeyecekleri aksine Suriye devleti ve halkının dış ve iç düşmanlara karşı birlik ve beraberliklerinin daha da  artacağını’ söyledi.

Bakıri, Ä°ran Ä°slam Cumhuriyeti’nin Suriye devleti ve halkıyla dayanışmasının devam edeceÄŸini belirterek, ”Ä°ran Suriye halkı ve silahlı güçlerinin cani teröristlerle mücadelesindeki desteÄŸini sürdürüceÄŸini’ söyledi.

Suriye savunma bakanı ve Genel Kurmay baÅŸkanı da, Ä°ran halkı ve devletine teÅŸekkür ederken, ‘ABD ve müttefiklerinin saldırısının Suriye’de o kadar hasara yol açmadığı ve Suriye ordusu hava savunma sistemlerinin zamanında  düşmanların çok sayıda füzesini havada etkisiz hale getirdiÄŸini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.