Tümgeneral Bakıri, direniş güçlerinin hazırlılığına vurgu yaptı

  • 04 Nisan 2017
  • 977 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri, direniş güçlerinin hazırlılığına vurgu yaptı

İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler Genelkurmay Başkanı, direniş güçlerinin uyanıklığı ve bölgedeki teröristlerin planlarıyla mücadele için hazırlılığına vurgu yaptı.

Ehl-i beyt haberin bildirdiğine göre İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı , İnkılap Rehberi’nin “direniş ekonomisi: üretim ve istihdam” olarak adlandırdığı yeni yılın amaçlarına varmaya çalışılması gerektiğini açıkladı.İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, bu organın çalışanlarıyla gerçekleştirdiği yeni yıl görüşmesinde, İnkılap Rehberi’nin “direniş ekonomisi: üretim ve istihdam” olarak adlandırdığı yeni yılın amaçlarına varmaya çalışılması gerektiğini açıklayarak, “Silahlı Kuvvetler yeni yılın İran milleti için onurlu bir sene olmasına ilişkin gereken çabaları harcayacaktır. İnkılap Rehberi’nin bu yılın direniş ekonomisi ve üretim ile istihdam konusunda vurguladığı hedeflerine odaklanmak bizim önceliğimizi oluşturacaktır” diye konuştu.

İnkılap Rehberi’nin yıl başındaki buyruklarına işaret eden Tümgeneral Bakıri, sözlerini şöyle sürdürdü: İnkılap Rehberi’nin kaçakçılık ve ülke içinde aynısı üretilen dış yapımı ürünlerin İran’a girişinin yasaklanmasına yönelik emirlerinin birer toplumsal kültüre dönüşmesi için silahlı kuvvetler çalışanları tüm çabalarını ortaya koymalılar.

Bölgesel olaylara da değinen Tümgeneral Bakıri, “Direniş ekseninin Suriye’de elde ettiği büyük başarılar ile Halep’in özgürleştirilmesi, Siyonist Rejim’e karşı ön saflarda yer alan Suriye’nin yeniden huzur ve istikrara kavuşacağının göstergesidir” ifadelerinde bulundu.

Silahlı Kuvvetler Komutanı, önümüzdeki ayda gerçekleşecek olan seçimlerin İran’ın geleceğinde büyük bir etkiye sahip olduğunun altını çizerek, şu açıklamalarda bulundu: İran Silahlı Kuvvetleri Allah’ın yardımıyla seçimlerin yapılmasına ilişkin gereken güvenli ortamın oluşturulmasında yapabileceği en iyi performansı sergileyecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.