Tümgeneral Bakıri: İran’ın füze gücü artmaktadır

  • 11 Kasım 2016
  • 1.190 kez görüntülendi.
Tümgeneral Bakıri: İran’ın füze gücü artmaktadır

İran Genelkurmay Başkanı, İran İslam Cumhuriyeti’nin füze gücünün her geçen yıl geliştiğini belirtti.

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral “Muhammed Bakıri” bugün Tahran’da şehit “Hasan Tahrani Mukaddem” ve İslam İnkılabı Muhafızları füze gücünden bir grubun şehadet yıldönümü dolaysıyla düzenlenen anma merasiminde yaptığı konuşmada, İran’ın savunma alanındaki ilerlemelerinin anti füze sistemleri tasarlayan bütün küffar yöneticilerin İran füzelerinin süratı, gücü ve kapsama alanına galip gelemeyeceği hızda olduğunu kaydetti.

İran Genelkurmay Başkanı, Siyonist rejimin İran’a karşı tehditlerine temasla, İran İslam Cumhuriyeti’yle savaşın sonucunun belli olmadığını ve düşmanın zillet içinde yenilgiyi kabul etmek zorunda kalacağını vurguladı.

Tümgeneral Bakıri, direniş cephesinin her geçen gün güç kazandığına işaretle, İran’ın hiçbir komşusu ve bölge ülkesinin topraklarında gözü olmadığını, kendi ve İslam dünyasının çıkarlarını takip edeceğini belirtti.

Genelkurmay Başkanı, İran Savunma Bakanlığı füze sanayiinin çabalarından dolayı teşekkür ederek, İran İslam Cumhuriyeti’nin Hürmüz Boğazı ve Fars Körfezi’nde tehdit edilmesinin daha çok şakaya benzediğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.