Tümgeneral Caferi: İran bölgenin büyük gücüne dönüşmüştür

  • 28 Eylül 2017
  • 928 kez görüntülendi.
Tümgeneral Caferi: İran bölgenin büyük gücüne dönüşmüştür

İran devrim muhafızları komutanı tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İslami İran’ın bugün bölgenin büyük bir gücüne dönüştüğünü ve dünyanın büyük güçlerinin de bu gerçeği itiraf ettiklerini söyledi.

Tümgeneral Muhammed ali Caferi, dün İran’ın güneybatısında yer alan Huzistan’da yaptığı konuşmada, İslam inkılabı ve Mukaddes Savunma’nın verdiği en büyük dersin direniş ve mücadele olduğunu ve bunun dünyaya yayıldığını söyledi.

Tümgeneral Caferi, bölgenin inkılabçı gençler ve müminlerinin direniş ve mücadeleleri sayesinde büyük kazanımların elde edildiğini belirterek; ”İranlı ve İranlı olmayan gençler arasında direniş ve mücadele kültürünün yerleştiğini ve şimdi bu gençlerin Suriye’de kafirler ve emperyalizme karşı mücadele verdiğini söyledi.

Tümgeneral Caferi, direniş güçlerinin bölgedeki başarılarından dolayı terör rejimi İsrail’in kaygılarının olduğuna da işaretle, ”siyonist rejim, İran’ın Irak ve Suriye sınırlarındaki zaferleri ve terör örgütü IŞİD’e karşı mücadelesini itiraf etmektedir ama onlar bir yanlış içindedir. Zira bu İran ordusu değil aksine İslam ordusudur’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.