Tümgeneral Caferi: İslam İnkılabı, hala canlı ve dinamiktir

  • 14 Şubat 2018
  • 902 kez görüntülendi.
Tümgeneral Caferi: İslam İnkılabı, hala canlı ve dinamiktir

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Caferi, tüm düşmanlıklara rağmen İslam İnklabı’nın canlılık ve dinamikliğini koruyarak, büyük hedeflerine ulaşmak üzere olduğunu kaydetti.

Komutan Muhammed Ali Caferi bugün İran’ın güneydoğusundaki Zahidan’da düzenlenen Sistan ve Belucistan Şehitleri Kongresi’nde yaptığı konuşmada; düşmanların İslam İnkılabı’nın ilerleyişini durdurma çabalarına rağmen bu İnkılab’ın iftiharla yoluna devam ettiğini ifade etti.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutanı; düşmanın İslami İran özellikle Sistan ve Belucistan’daki en önemli hedeflerinden birinin güvensizlik çıkarmak olduğunu belirterek, bu vilayet şehitlerinin canlarını güvenlik uğruna feda ettiklerini ve Şii ve Sünni’nin omuz omuza ve birlik içinde güvenliğin sağlanması için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Düşmanların İran halkının birlik ve beraberliğini bozmak için yoğun çaba sarf ettiğine dikkat çeken Komutan Caferi, düşmanların komplolarının İslam İnkılabı Rehberi’nin dirayetli liderliği ve halkın basireti ile boşa çıkarıldığını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.