Tümgeneral Musevi: Devrim Muhafızları ve Ordu, Siyonist rejimi yok etmek için yan yanalar

  • 21 Nisan 2018
  • 1.395 kez görüntülendi.
Tümgeneral Musevi: Devrim Muhafızları ve Ordu, Siyonist rejimi yok etmek için yan yanalar

İran Ordusu Genel Komutanı, İran Devrim Muhafızları ile Ordusu’nun Siyonist rejim ve sulta düzenini yok etmek için yan yana olduklarını belirtti.

İran Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Tahran’da kutsal türbe savunucuları için düzenlenen onur töreninde yaptığı konuşmada “Düşmanlar silahlı kuvvetlerden oluşan İslam İnkılabı’nın sağlam ve güçlü kalesine zarar verebileceğini düşünüyorlar” dedi.

Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Tümgeneral Musevi, şu açıklamalarda bulundu: Amerika’nın liderdiğindeki sulta düzeni Siyonist rejim için güvenli bir sığınak oluşturuyor. Bunun gerçekleşmesine izin vermemeliyiz. Bu rejimin 25 yıllık bir zaman sürecinde yok olacağı kesindir. Fakat bunun Devrim Muhafızları’nın görevinin bir parçası haline gelmesi için harekete geçmeliyiz.

Ülkeyi savunmanın Devrim Muhafızı Ordusu’nun ana görevi olduğunu ifade eden İran Ordusu Genel Komutanı, “İran Ordusu, Siyonist rejimin çöküşüne kadar Devrim Muhafızları’nın yanında duracağı yönündeki sözüne bağlı kalacaktır” diye konuştu.
Düşmanın karşı taraf karşısında yenildikçe düşmanlığın arttığına dikkat çeken Musevi, düşmanlara karşı muhtelif alanlarda Devrim Muhafızları’nın ön cephede mücadele verdiğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.