Tümgeneral Musevi: Siyonist rejimin yok olması, İran Ordusu hava savunma güçlerinin ülkülerindendedir

  • 02 Haziran 2018
  • 1.240 kez görüntülendi.
Tümgeneral Musevi: Siyonist rejimin yok olması, İran Ordusu hava savunma güçlerinin ülkülerindendedir

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdur-Rahim Musevi, İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Hatemül-Enbiya -saa- Hava Savunma Karargahı’nın Siyonist rejimin yok edilmesi ve ABD’nin başını çektiği sulta düzeninin çökmesini kendileri için ülkü edinen gençler ve savaşçıların yeri olduğunu ifade etti.

Tümgeneral Musevi bugün Hatemül-Enbiya -saa- Karargahında eski komutanları saygı ile uğurlarken yeni komutanları için düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Gerçi biz savaşı sevmiyoruz fakat görüyorum ki bu savaşçılar, bir gün olur da düşman bir hata yaparsa onları pişman etmek için sabırsızdırlar. “açıklamasında bulundu.

Komutan Musevi ayrıca Başkumandan Ayetullah Hamanei tarafından Hatemül- Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanlığı’na atan General Alirıza Sabahi Ferd’i kutlayarak , yeni komutanın döneminde karargahın daha da güçlenmesini temenni etti.

Merasimde konuşan Tuğeneral Sabahi Ferd de, İran Ordusu Hava Savunma Karargahı’nın önemli önceliklerinden birinin askeri gücünün geliştirilmesi olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.