Tümgeneral Rahim Safevi: ABD’nin Suriye’deki yenilgileri devam edecek

  • 20 Nisan 2018
  • 1.078 kez görüntülendi.
Tümgeneral Rahim Safevi: ABD’nin Suriye’deki yenilgileri devam edecek

İran İslam inkılabı rehberinin askeri işler yardımcısı ve müşaviri tümgeneral Rahim Safevi, İran’ın, bütün İslam topraklarını toprak bütünlüğünü savunduğunu belirterek, ”ABD, siyonistler ile bölgede onların hizmetçisi bazı rejimlerin Suriye ve Irak’la ilgili koalisyonu yenilgiye uğradı’ dedi.

İran İslam inkılabı rehberinin askeri işler yardımcısı ve müşaviri tümgeneral Rahim Safevi, dün Tahran’da başlayan Uluslararası Kuranı Kerim yarışmalarının kulisinde yaptığı açıklamada, ”İran, iktisadi, siyasi ve savunma gücü oranında Büyük Ortadoğu Projesi’nin gerçekleşmesini engellemek için maksimum çabayı gösterecek ve  siyonist-Amerikancı bu planının yürürlüğünü inşallah engelleyecektir’ dedi.

Tümgeneral Rahimi, Suriye’de, İran, Rusya, Irak, Suriye ve Hizbullah koalisyonunun zafere erdiğini belirterek, bundan sonra da direnişin zaferlerinin devam edeceğini söyledi.

Amerikalıların Suriye’de yenildiklerini ve bu yenilgilerin devam edeceğini belirten tümgeneral Rahim Safevi, ‘Suudiler de Yemen’de kesinlikle yenilecekler ve Allah’ın inayetiyle ve milletlerin iradesiyle, Yemenliler geleceğini kendileri belirleyecekler’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.