Türkiye Başbakanı Danışmanı: Ermenilere Yapılanlara Soykırım Dememek İmkansız

  • 16 Nisan 2015
  • 698 kez görüntülendi.
Türkiye Başbakanı Danışmanı: Ermenilere Yapılanlara Soykırım Dememek İmkansız

Etyen Mahçupyan,  “Bosna ve Afrika’da yaşananların soykırım olduğu kabul edilirken 1915’te Ermenilere yapılanlara soykırım dememek imkânsız” sözlerini başdanışman sıfatı taşımasa da söyleyeceğini belirterek, “Direkt bir soruya direkt bir cevap, ben başdanışman olmasam da o soruyu bana soracaktı o muhabir ben de aynı cevabı verecektim. Sonuç olarak yıllardır yazdığım bir şeyi tekrar sordular tekrar söyledim. Başdanışman olunca fikir değiştirecek halim yoktu.” dedi.

GÖREVDEN ALINMA KONUSU TEKNİK

Mahçupyan görevden ayrıldığına dair haberlere de açıklık getirdi, bunun teknik bir konu olduğunu söyledi. Mahçupyan, “Yaş haddinden ötürü otomatik olarak SSK sizi emekli ediyor, dolayısıyla kadrolu olmaktan çıktım… Yani  açıklamalarla bunun bir ilgilisi yok başdanışman sıfatıyla verdiğim ya da vermediğim açıklamalar değil.” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Numan dedi ki:

    ermeni olduğu için yalan söylesede Günah ona Para etmez zaten CehennemLik. sıkıntı yok ssk da emekli edecek zamanı buldu millet 1 sene bekliyor emekli olmak için bu adam 1 gecede emekli oldu Çok MANİDAR 🙂

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.