Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Şeyh Nemr’ın idam edilmesini kınadı

  • 03 Ocak 2016
  • 2.180 kez görüntülendi.
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Şeyh Nemr’ın idam edilmesini kınadı
Ayetullah Nemr’in Zalim Suud Rejimi tarafından idam edilmesi üzerine tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’de konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Zeynebiye sitesinin haberine göre, Türkiye’nin tanınmış din alimlerinden Selahattin Özgündüz’ün yazılı olarak yaptığı açıklamanın tam metni şöyledir;

Bismillâhi kasım’il-cebbârîn.

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.

Ayetullâh Nemr’in, İslam coğrafyasını kan gölüne çevirip harabeye döndüren, İngiliz icadı, tekfirci, Vehhâbi al-i Suud rejimi tarafından i’damla şehid edilmesi, vicdan ve iz’anını hala yitirmemiş her müslüman gibi bizim de kalbimizi derinden yaralamıştır.

Al-i Suud rejimi, hiç bir hukuk ölçüsüyle bağdaşmayan bu zalimane ve cânîce infazıyla, boynundaki milyonlarca mazlum müslümanın kanının vebaline bir yenisini daha eklemiş oldu. Zalimler bilmelidir ki, mülk küfürle devam edebilir ama zulümle asla. Al-i Suud, bu zulüm ve cinayetleriyle aslında kendi modası geçmiş kokuşmuş despot rejiminin sonunu hızla yakınlaştırmaktadır. “Pek yakında zalimler nasıl bir inkılabla sarsılacaklarını bileceklerdir” 26. Sure 227.ayet.”Biliniz ki Allâh’ın laneti zalimlerin üzerinedir” 11. Sure 18.ayet.

Bunca müslüman kanı akıtan tekfirci Vehhabî Suudilerden daha zalim kim var ki?!.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.