Uluslararası Çapta “Yüzyılın Anlaşması’na Hayır” Kampanyası

  • 15 Haziran 2019
  • 746 kez görüntülendi.
Uluslararası Çapta “Yüzyılın Anlaşması’na Hayır” Kampanyası

Yüzyılın Anlaşması’na zemin oluşturmayı amaçlayan “Bahreyn Konferansı”nın bir diğer adıyla “Bahreyn Ekonomik Çalıştayı”nın tarihinin yaklaşmasıyla birlikte uluslararası çapta bir “Yüzyılın Anlaşması’na Hayır” kampanyası başlatılıyor. Kampanyaya birçok ülkeden muhtelif kuruluşların, gençlik teşkilatlarının ve sivil toplum kuruluşlarının iştirak ettiği ifade edildi.

Kampanya, yürütecek olanların yaptığı basın açıklamasına göre bilgilendirme faaliyetlerini, sanat çalışmalarını ve saha faaliyetlerini içerecek.

Kampanya adına yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bu konferansı (Bahreyn Konferansı’nı) düzenleme kararı verenler bir çalıştaydan söz etmek suretiyle ilk etapta küçük çaplı hedeflerler peşinde olduklarını ima etmeye çalıştılar. Gerçekte ise bu bir başlangıçtır. İleride bağlayıcı bir yol haline getirilmesi söz konusudur. Şartları normalleştirmek için köklü tavizler vermeyi ve Filistin davasını bitirmeyi gerektirebilir.”

Kampanyanın Yüzyılın Anlaşması planını boşa çıkarma konusunda faaliyetlerini başarıyla yürütebilmesi için destek verilmesi istendi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.