Ümmü Muhammed El-Bülbül: “Oğullarım Zafer Kazandı”

  • 22 Eylül 2016
  • 979 kez görüntülendi.
Ümmü Muhammed El-Bülbül: “Oğullarım Zafer Kazandı”

Filistinli esir kardeşler Muhammed El-Bülbül ve Mahmud El-Bülbül’ün annesi Ümmü Muhammed El-Bülbül, esir Malik El-Kadı ile birlikte oğullarının üç ay süren açlık grevinin ardından işgalcilere karşı zafer kazandığını söyledi.

Dün akşam (21 Eylül Çarşamba) Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı İsa Karakıa ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ümmü Muhammed El-Bülbül, Allah’a güvenini ve zafer kazanacaklarına dair inancını hiçbir zaman kaybetmediğini ifade etti.

Ümmü Muhammed El-Bülbül, açlık grevi eylemi boyunca oğullarına destek veren Filistin halkına ve medya organlarına da teşekkür etti.

İdari hapis cezalarını protesto için yaklaşık üç aydır açlık grevi eylemini sürdüren esirler Muhammed El-Bülbül, Mahmud El-Bülbül ve Malik El-Kadı, işgal yönetiminin idari hapis cezalarının uzatılmayacağına dair verdiği sözün ardından açlık grevine son verdi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan ve hukukçulardan edindiği bilgiye göre, idari hapis cezası sona eren esir Malik El-Kadı’nın anlaşma uyarınca bugün serbest bırakılması bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.