Velayeti: İnşallah Siyonist Rejim yok edilecek

  • 16 Şubat 2018
  • 947 kez görüntülendi.
Velayeti: İnşallah Siyonist Rejim yok edilecek

İslam İnkılabı Rehberi Özel Danışmanı Velayeti, gündemdeki gelişmeleri değerlendirerek, “İnşallah Siyonist Rejim yok edilecek” dedi.

İslam İnkılabı Rehberi Özel Danışmanı Ali Ekber Velayeti, bugün Tahran’da düzenlenen Lübnan Hizbullah komutanlarından İmad Mugniyye’nin şehadet yıldönümü töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.

Gündemdeki konuları değerlendiren Velayeti, “Sokaklarda ‘Irak, Suriye ve Lübnan’da yapacak ne işimiz var” şeklinde söyleyenen bazı fısıltıları duyuyoruz. Ülke hainleri ya da cahillerden çıkan bu sesler düşmanların tribünlerinden duyduğumuz aynı seslerdir. Tabii ki, bu tür konuları ortaya koyanların sayısı oldukça azdır” ifadelerini kullandı.

Velayeti, İran ve İslam arasındaki bağların İslam tarihine dayandığını anlatarak, şunları söyledi: Tarihsel olarak İran’ın oluşumu Safevi döneminde Lübnanlı ve bu ülkenin önde gelen isimlerin desteğiyle şekillendirildi. Bu nedenle Sünniler ve İran arasındaki ilişkiler karşılıklıdır”

Filistin meselesinin eskiden gündemde olduğunu kaydeden Ali Ekber Velayeti, “İnşallah utanç verici isim olan Siyonist Rejim yok edilecek” değerlendirmesini yaptı.

Bunlara ilave olarak İslam İnkılabı Rehberi Özel Danışmanı, “Eğer İslami direniş güçleri olmasaydı terör örgütü DEAŞ, Bağdat, Beyrut ve bölgenin diğer noktalarını ele geçirebilirdi” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.