Velliyi Fakih’in temsilcisi: Amerika dağılma sürecine girmiştir

  • 23 Ekim 2017
  • 1.451 kez görüntülendi.
Velliyi Fakih’in temsilcisi: Amerika dağılma sürecine girmiştir

Devrim muhafızları nezdinde Veliyyi Fakih’in temsilcisi, Amerika’nın artık dağılma ve çökme sürecine girdiğini ve bu sürecin Sovyetler birliğinin dağılma sürecinden daha şiddetli olacağını bildirdi.

Sepah News internet sitesinin verdiği habere göre Devrim muhafızları nezdinde Veliyyi Fakih’in temsilcisi Huccetul İslam Ali Saidi, dün yaptığı açıklamada İran halkının ABD başkanı Trump’ın İran karşıtı düşmanca tutum ve açıklamaları karşısındaki kararlı tutumuna temasla, Trump’ın devrim muhafızlarını karama girişiminin gerçekte Trump’ın rezil rüsva olmasına sebep olduğunu bildirdi.

İran halkı ve yetkililerinin devrim muhafızlarına yönelik kararlı ve anlamlı desteğinin ve düşman karşısındaki milli birlik ve dayanışmanın İran’ın savunmasını daha da güçlendirdiğini belirten Devrim muhafızları nezdinde Veliyyi Fakih’in temsilcisi, bu desteğin, İslam nizamı ve inkılap düşmanlarına ve özellikle ABD yönetimine ciddi bir uyarı niteliği taşıdığını bildirdi.

Devrim muhafızları nezdinde Veliyyi Fakih’in temsilcisi, sulta düzeni ve siyonizmin devrim muhafızları ile İran halkı arasında mesafe oluşturulması yönündeki komplolarının asla sonuç vermeyeceğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.