Yahudi Yerleşimciler Eski Belde Çarşılarına Atık Maddeler Atıyor…

  • 05 Mart 2015
  • 646 kez görüntülendi.
Yahudi Yerleşimciler Eski Belde Çarşılarına Atık Maddeler Atıyor…

Yahudi yerleşimciler Yahudileştirme planları çerçevesinde Kudüs’ün Eski Belde semtinden göçe zorlamak istedikleri Filistinlilere ve mülklerine saldırılarını sürdürüyor.

Fanatik Yahudi din okulu öğrencileri Eski Belde semtindeki çarşılarda Filistinlilere ait dükkanların içine ve terasına çeşitli atıklar attı.

Dükkanına atık atılan tacirlerden mefruşatçı Sami Selheb, Yahudi din okulu öğrencilerinin attığı atıklar nedeniyle su tasfiye borularının tıkandığını ve bu nedenle çarşıdaki dükkanları su bastığını söyledi.

Selheb, gazetecilere konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yahudi yerleşimcilerin atıkları su borularını tıkaması ve suların malların üzerine akması için kasıtlı olarak attıklarını belirterek, belediyenin bir ay önce atıkları temizlediğini ve kısa sürede atıkların yeniden biriktiğini gördüklerini ifade etti.

Yahudi yerleşimcilerin eskiden bu yana Eski Belde çarşılarına saldırdığını söyleyen Selheb, dükkanların İslami Vakıflar’a bağlı olduğunu ve teraslarının da vakıf olduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.