Yargı Erki Başkanı: Düşmanlar, bölgede yeni bir macera peşindeler

  • 06 Kasım 2017
  • 1.102 kez görüntülendi.
Yargı Erki Başkanı: Düşmanlar, bölgede yeni bir macera peşindeler

İran İslam Cumhuriyeti Yargı Erki Başkanı, İran İslam Cumhuriyeti’nin bölge ve dünyada ABD başta olmak üzere her daim düşmanların saldırılarına maruz kaldığını belirtti.

İRİB Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, İran Yargı Erki Başkanı Ayetullah Sadık Amuli Laricani bugün Tahran’da yargı yetkilileriyle yaptığı oturumda, Amerikan yetkililerinin sarih biçimde İran’da nizamı değiştirmekten söz ederek, İran halkına terörist dediklerine işaretle, bugün İran İslam Cumhuriyeti’nin düşmanların asla düşünemeyeceği kadar bölgede güçlendiğini, bu yüzden onların her gün bölgede yeni bir olay ve macera peşinde olduğunu ifade etti.

Ayetullah Amuli Laricani; İran halkının düşmanlar, özellikle de ABD’nin komploları karşısında direndiği için şimdiye kadar İran İslam Cumhuriyeti’nde kendi hedeflerini gerçekleştirmekte başarısız kaldıklarını belirtti.

Yargı Erki Başkanı ayrıca, direniş cephesinin bölgedeki başarı ve zaferlerine işaretle, bu zaferlerden dolayı Irak ve Suriye halkı ve hükümetini kutladı, basiret, düşmanı tanımak ve Allah’a tevekkül etmekle bölge halkının muhakkak muzaffer olacağını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.