Yarın 22 Behmen, İran halkı yeni bir destan yazacak

  • 10 Şubat 2018
  • 1.106 kez görüntülendi.
Yarın 22 Behmen, İran halkı yeni bir destan yazacak

İslam İnkılabı’nın zafer yıldönümü 22 Behmen yürüyüş ve etkinlikleri yarın başta başkent Tahran olmak üzere İran’ın genelinde düzenlenecek, onlarca yerli ve yabancı gazeteci ve muhabir, İran halkının yeni hamasetini yerinde takip ederek, haberleştirecekler.

Yarın 22 Behmen (11 Şubat) İslam İnkılabı’nın 39. zafer yıldönümüdür. Başkent Tahran başta olmak üzere ülkenin genelinde 22 Behmen zafer yürüyüş ve etkinlikleri düzenlenecek.
İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Yargı Erki Başkanı, Yürütme Erki başkanı, büyük taklit mercileri, Devrim Muhafızları ve Ordu başta olmak üzere nizamın muhtelif yetkileri, şahsiyetleri, kurum ve kuruluşları İran halkını 22 Behmen zafer yürüyüşüne katılmaya davet ettiler.
İslam İnkılabı zafer yıldönümünde her yıl İran’ın genelinde yürüyüş ve etkinlikler düzenleniyor. İran halkı yarın bir kez daha İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni ve İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin ülküleriyle biat yineleyecektir.
İslam İnkılabı Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamanei son günlerde ordu komutanlarını kabul ettiği görüşmede bu yılki 22 Behmen’in daha görkemli ve gösterişli olacağını belirterek şu beyanatta bulundu: “bu yılki 22 Behmen (11 Şubat) merasimi her zamankinden daha coşkulu ve muhteşem bir şekilde gerçekleşecektir. Çünkü İran halkı, bazı ABD’li yetkililerin ileri sürdüğü boş laflar sonrası düşmanların yeni bir saldırganlık ve düşmanlık yapmak için gizlendiğini hissediyor. İnşallah bu sene herkes coşkuyla 11 Şubat merasimine katılır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.