Yemen Hizbullahı İşgalci Suud Güçlerine Ağır Darbeler Vuruyor: Bir İHA, 5 Tank, 6 Zırhlı Araç İmha Edildi, Bir Karakol Ele Geçirildi

  • 30 Temmuz 2016
  • 935 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahı İşgalci Suud Güçlerine Ağır Darbeler Vuruyor: Bir İHA, 5 Tank, 6 Zırhlı Araç İmha Edildi, Bir Karakol Ele Geçirildi

Yemen Hizbullahına Bağlı Mücahidler Suud Sınırında Devriye Gezen Suud Askerlerini Kanas Silahıyla Hedef Alması Sonucu 3 Suud Askeri Öldü.

Yemen Hizbullahına Bağlı Mücahidler Suudi Arabistan’ın Useyr Bölgesinde Suud Güçlerine Ait Bir İHA Aracını Vurarak Düşürdü.

Yemen Hizbullah’ına Bağlı Mücahidler Taiz Ve Nuhum Bölgelerine Saldırmaya Çalışan Suud İşbirlikçilerini Pusuya Düşürmesi Neticesinde , Aralarında 2 Yerel Komutanında Bulunduğu 41 İşgalci Öldü, Onlarca İşbirlikçi İşgalci de Yaralandı.

Yemen Hizbullahı Suud Güçlerine Ait Useyr Bölgesindeki Kuşbe Karakolunu Ele Geçirdi. Burada Yaşanan Çatışmalarda Onlarca Suud Askerini Ölü Ve Yaralı Olarak Ele Geçirdi.

Yemen Hizbullahına Bağlı Mücahidler Suud Topraklarına Ait Useyr, Necran Ve Cizan Bölgelerinde Suud Güçlerine Ait 5 Tank İle 6 Zırhlı Aracı İçindeki Askerlerle Birlikte Vurarak İmha Etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.