Yemen Hizbullahı Lideri Abdulmelik El Husi’den Süleymani Ailesine Mektup

  • 02 Ocak 2021
  • 1.794 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahı Lideri Abdulmelik El Husi’den Süleymani Ailesine Mektup

Yemen’in Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri Abdulmelik Bedreddin Husi, şehit General Süleymani basiret, ihlas, fedakarlık ve tevazu alanlarında en yüksek düzeyde yer alan bir insan olduğunu vurguladı.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü’nün şehit Komutanı General Hac Kasım Süleymani’nin ailesine bir mektup yazan Yemen’in Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri Abdulmelik Bedreddin Husi, bu büyük komutan hiç bir zaman hedefinden şaşmadığını ve her daim İslam’ın savaş meydanında hazır bulunan askeri olduğunu ve yılmaz iradesi ve güçlü imanı ile tüm cihat meydanlarında boy gösterdiğini belirtti.

Husi, şehit General Süleymani gençlik çağından itibaren Allah yolunda mücadele eden seçkin, mümin ve ahlaklı bir asker olduğunu ve aralıksız İmam Humeyni -ks- ve İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’nin velayet bayrağı altında sadakatle görev yaptığını vurguladı.

Ensarullah Genel Sekreteri Husi, şehit General Süleymani velayet yolunda asla yorulmadığını, bilakis zaman geçtikçe daha çok faaliyet yürüttüğünü ve iman ve fedakarlık derecelerini bir bir geride bıraktığını ve hiç bir zaman maddi meselelerden, sorunlardan ve tehlikelerden etkilenmediğini kaydetti.

Şehit General Kasım Süleymani İmam Ali’nin -s- şecaati, İmam Hüseyin’in -s- fedakarlığı ve Hz. Abbas’ın -s- azim ve iradesinden etkilenen bir komutandı ve buna göre de dünyanın tüm hür insanlarının gönlüne taht kurdu ve gelecek kuşaklar için ebedi abide oldu; nitekim hali hazırda da bu büyük komutanın savaş ve mücadele meydanlarında tesiri devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.