Yemen Hizbullahı, Suud Rejimi’ne Ait Askeri Karargahı Vurdu!

  • 31 Ağustos 2018
  • 1.407 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahı, Suud Rejimi’ne Ait Askeri Karargahı Vurdu!

Yemen ordusu ve halk komiteleri füze birlikleri, dün gece yerli yapım balistik füzeyle Suudi Arabistan’ın güneyindeki askeri bir karargahı hedef aldılar.

İRNA’ya göre, Yemen Ordusu ve Yemen füze birlikleri, “Badr 1” füzesi ile “Mostehzed” karargahını hedef aldıklarını bildirirken henüz saldırının ayrıntılarıyla ilgili bilgi verilmedi.

Yemen ordusu ve halk komiteleri, Suudi topraklarının içlerini neredeyse her gün füze ve roketlerle vurarak  Suudi koalisyonunun Yemen’deki tecavüzüne ve sivilleri öldürmesine misillemede bulunuyor.

Bu arada Yemen’den alınan bir başka habere göre de, Suudi rejimi paralı işbirlikçilerinin El’Hadide’nin güneyinde yer alan  El-Tahtiya bölgesinde düzenledikleri topçu saldırısında bir aileden 7 kişinin öldüğü ve yaralandığı anlaşılıyor.

Diğer yandan Suudi-Amerikan koalisyon uçaklarının El-Hedide’nin Kemran adasındaki içme suyu kuyularını hedef aldığı bildirildi.

Yemen ordusu basın dairesi, Suudi rejimine ait bir insansız hava aracının Suudi toprakları içlerinde Yemen ordusunca düşürüldüğünü bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.