Yemen Hizbullahı, Suudi rejimi uşaklarının toplanma merkezini yerle bir etti

  • 11 Haziran 2018
  • 1.430 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahı, Suudi rejimi uşaklarının toplanma merkezini yerle bir etti

Yemen güçlerinin Suudi rejimi güçlerinin saldırganlıklarına misillemede bulunarak Suudi rejimi uşaklarının mevziilerini Zilzal-2 füzesiyle yerle bir ettiler.

Yemen ordusu ve halk komiteleri İHA birliği dün sabah ülkenin Batı sahillerinde müdahaleci güçlere ait toplanma merkezlerini hedef aldı.

Bir askeri kaynak konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Yemen ordusu ve halk komiteleri İHA birliğince yapılan operasyon müdahalecilerin toplanma merkezlerinin yerinin tam tespitinin ardından gerçekleştirildi ve operasyonda hedef tutturuldu. Öyle ki Yemen ordusu ve halk komiteleri füze birlikleri geçtiğimiz hafta Pazar günü akşam saatlerinde de bir adet 2m balistik füze ile Batı sahillerinde müdahalecilere ait toplanma merkezlerini hedef almıştı.

Öte yandan Yemen ordusu ve halk komiteleri dün Arabistan askerlerinin Taiz’in Makbe bölgesindeki toplanma merkezini “Zilzal 2” füzesiyle yerle bir etti.

Yemenli güçler daha önce de müdahaleci güçlerin Taiz’deki “el-Salu” cephesini hedef almış ve saldırıda çok sayıda Suud askeri hayatını kaybetmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.