Yemen Hizbullahından Suud Güçlerine Ağır Darbe!

  • 21 Nisan 2019
  • 1.187 kez görüntülendi.
Yemen Hizbullahından Suud Güçlerine Ağır Darbe!

Yemen halkçı komiteleri ve ordusu topçu ve İHA birimleri dün gece ortaklaşa düzenledikleri askeri operasyonunda Arabistan’ın güneyindeki Cizan bölgesindeki Cebel El’geys’deki Suudi askerlerinin kurdukları askeri üstü hedef aldılar.

Muhabirimizin Yemenli kaynaklara dayanarak verdiği haberde, bu operasyonda satılmış Arabistan askerlerin ağır hasara uğradığı bildirildi.

Yemen ordu sözcüsü Şeref Lokman daha önce mütecavizlerin kurdukları askeri üslerin, Yemen topraklarına yapılan tecavüzün sürdüğü müddetçe Yemenlilerin yoğun saldırılarına hedef olacağını vurguladı.

Bu arada Yemen halkçı komitesi ve ordu birlikleri dün gece satılmış Suudi askerlerin Yemenin güney batısındaki Taez ilindeki Maviye ilçesinde bulunan Zabe bölgesinde ilerlemelerini durdururken onlara da ağır zararlar verildiği gelen haberler arasında.

Yemen silahlı kuvvetler genel kurmay başkan yardımcısı Tüm General Ali Elmuşeki Yemenlilerin, mütecavizlerin hiçbirisinin Yemen topraklarından sağ kurtulamayacaklarına söz verdiklerini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.