Yemen’e Saldıranlar İsrail’e Hiçbir Şey Yapmadılar

  • 16 Mayıs 2018
  • 1.245 kez görüntülendi.
Yemen’e Saldıranlar İsrail’e Hiçbir Şey Yapmadılar

Yemen Yüksek Devrim Komitesi Başkanı şu açıklamalarda bulundu: ‘Yemen’e karşı savaş başlatan rejimler, İsrail’e karşı ve Kudüs’ü destekleme konusunda hiçbir şey yapmadılar.

Yemen Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Muhammed Ali Husi, İsrail’in sadece Müslümanlara değil İslam Ümmetine galip gelme doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.

Muhammed Ali Husi şu ifadelerde bulundu: ‘Filistinliler, sağlam bir şekilde ayakta kalmanızı ve hakkınızı almak için mücadele etmenizi söylüyoruz. Yemen’e karşı savaş başlatan ülkeler, İsrail’e karşı ve Kudüs ve Filistin değerleri için savaşmıyorlar.’

Siyonist Rejimin Filistinlilere karşı eylemlerini kınamak için Sana’da düzenlenen büyük protestolarda konuşan Husi şunları söyledi: ‘Kudüs bugün Arap kucağından uzaktır.

Kudüs ve Filistinlilerin kuşatmasını kırmak için bir Kararlılık Fırtınası göremiyoruz.’

Yemen Yüksek Devrim Komitesi Başkanı; İran, Türkiye, Malezya ve Endonezya’dan Filistinlilere yardım etmek için bir ordu kurmalarını istedi.

Muhammed Ali Husi şu ifadelerde bulundu: ‘Kararlılık Fırtınası ve irade, sadece İslam ümmetinin düşmanına karşı olmalıdır. Arap dünyasında savaş çıkaran ağlar, Amerika ve İsrail istihbarat servisleridir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.