Yıl sonuna kadar İran yeni petrol anlaşmaları imzalayacak

  • 14 Ağustos 2016
  • 913 kez görüntülendi.
Yıl sonuna kadar İran yeni petrol anlaşmaları imzalayacak

İran Petrol bakanlığı uluslararası ve ticaret yardımcısı, yıl sonuna kadar İran İslam Cumhuriyetinin petrol sanayinde yeni anlaşmalar imzalayacağını bildirdi.

ŞANA enformasyon merkezine açıklamada bulunan İran Petrol bakanlığı uluslararası ve ticaret yardımcısı Emir Hüseyin Zemani Niya, önümüzdeki aylarda İran’ın yeni petrol projelerinin açıklanacağını ve bu yılın sonuna kadar dünyanın önde gelen petrol şirketleri ile büyük petrol anlaşmalarının imzalanacağını bildirdi.

halı hazırda İran ile tanınmış petrol şirketleri arasında sıkı görüşmelerin devam etmekte olduğunu ve yapılacak anlaşmalarla İran ile bu şirketler arasındaki işbirliğinin daha da artacağını belirten İran Petrol bakanlığı uluslararası ve ticaret yardımcısı, bu konuda Avrupa firmaları ile ilk anlaşmanın sağlandığını söyledi.

İran ile başta Zimens firması olmak üzere Almanya firmaları arasında çok güzel anlaşmaların sağlandığını belirten Zamani Niya, Alman şirketleri ile işbirliği konusunda gerekli yol haritasının hazırlandığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.