​El-Kassam Tugayları Mücahidi Eğitim Faaliyetleri Sırasında Şehit Oldu

  • 26 Temmuz 2017
  • 13.210 kez görüntülendi.
​El-Kassam Tugayları Mücahidi Eğitim Faaliyetleri Sırasında Şehit Oldu

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde mücahitlerinden birinin eğitim faaliyetleri sırasında şehit olduğunu açıkladı.
İzzeddin El-Kassam Tugayları bugün (25 Temmuz Salı) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, 21 yaşındaki Mücahid Ahmed Eş-Şerafi’nin bu sabah eğitim ve cihada hazırlık faaliyetleri sırasında şehit olduğunu söyledi.
Bildiride, Eş-Şerafi’nin şerefli bir cihat yolunun sonunda şehit olduğu ve El-Kassam Tugayları mücahitlerinin yolundan yürüdüğü ifade edildi.
Bildiride ayrıca El-Kassam Tugayları mücahitlerinin durup dinlenmeden çalıştıkları ve sessizliklerinin cihada hazırlandıkları anlamına geldiği, olası bir savaşta dost ve düşman herkesin söz konusu hazırlıkların meyvelerini göreceği kaydedildi.
Allah’tan Eş-Şerafi’nin cihadını ve şehadetini kabul etmesini, ailesine sabır vermesini dileyen El-Kassam Tugayları, şehitlerin kanlarının Filistin’in özgürlüğüne giden yolu aydınlatmaya ve işgalcileri yakan bir ateş olmaya devam edeceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.