Devrim Muhafızları’ndan teröristlere büyük darbe

Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri yayınladığı bir duyuruda, Batı Azerbaycan eyaletinde 4 teröristin etkisiz hale getirldiğini bildirdi.

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri’nden yayınlanan duyuruda, “Batı Azerbaycan eyaletinin ‘Çaldıran’ bölgesinde bir terör grubunun sızması ve teröristlerce 2 sivilin katledimesine dair aldığımız bilgiler doğrultusunda bölgeye derhal ‘Hamza Seyyidüş Şüheda Karargah’ından birlikler sevk edildi” ifadelerine yer verildi.

Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri’nin her zaman hazırlıklı ve geniş bir bilgiye sahip olduğu belirtilen duyuruda, İran ordusu, emniyet birlikleri ve istihbarat güçlerinin işbirliğiyle ülke güvenliğini hedef alan İran karşıtı örgütler ve düşmanların her türlü girişimlerine sert bir şekilde yanıt verileceği vurgulandı.

Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, teröristlere karşı icra edilen operasyon sonucu 4 terörist öldürülürken çok sayıda silah, askeri teçhizat, haberleşme cihazı ve mühimmat ele geçirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.