Siyonist rejim bakanlarının Hamas liderlerine suikast talebi

  • 16 Temmuz 2018
  • 1.687 kez görüntülendi.
Siyonist rejim bakanlarının Hamas liderlerine suikast talebi

Siyonist İsrail rejimi bakanlar kurulunun iki üyesi, Filistin direniş güçlerinin roket ve füze saldırılarına tepki göstererek, Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS’ın üst düzey liderlerine suikast düzenlenmesini istediler.

Fars haber ajansının bildirdiğine göre Enerji Bakanı Yuval Steinitz, ile İsrail istihbarat bakanı Yisrael Katz dün bu konuda yaptıkları açıklamada, İsrail’in artık HAMAS tarafından düzenlenen roket saldırıları, yer altı tünellerinin inşası ve ateş oluşturucu uçurtmaların havalandırılmasını tahammül edemeyeceğini ve bu saldırılara çok sert ve ağır bir cevap vereceğini bildirdiler.

Enerji Bakanı Yuval Steinitz, durumun daha da kötüleşmesi durumunda İsrail’in HAMAS liderlerine yönelik planlı öldürme saldırıları düzenleyeceği tehdidinde bulundu.

Siyonist rejim savaş uçakları Cumartesi günü Gazzeye yönelik 80 saldırı düzenleyerek bir çok bölgeyi bombaladılar, Bu saldırılarının birinde El-Ketibe alanındaki halk kütüphanesi ile çevredeki park da bombalandı ve bu bombardımanda iki Filistinli çocuk şehid olurken 15 Filistinli de yaralandı.

Bu saldırılar ardından Direniş güçleri misillemede bulunarak siyonist sitelere yönelik onlarca roket ve füze fırlattılar. Bu saldırılarda 4 siyonistin yaralandığı bildirilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.