Siyonist Bahreyn Rejimi, Hizbullah’ın İsrail’e Misillemesine Sinirlendi

Al-i Halife Rejimi Dışişleri Bakanı, Hizbullah’ın Siyonist Rejime karşı misilleme eylemlerine tepki gösterdi.
Al-i Halife Rejimi Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed Al-i Halife, Hizbullah’ın Siyonist Rejime karşı misilleme eylemlerine tepki göstererek, Lübnan hükümetini halkına karşı sorumluluklarını yerine getirmemekle suçladı.
Halid bin Ahmed Al-i Halife, Lübnan hükümetinin sınırlarındaki çatışmalara seyirci kaldığını ve halkını tehlikeye attığını ve bunun sorumlulukları yerine getirmede büyük bir eksiklik olduğunu iddia etti.
Hizbullah, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Siyonist Rejimin askeri bir aracının Afifim karargâhı yolunda imha edildiğini açıkladı.
Öte yandan Siyonist Rejim ordusu da Maron er-Ras ve Güney Lübnan’ın bazı bölgelerini saldırılarının hedefi karar kıldı.
Lübnan ordusu, Siyonist askerlerin Lübnan’a yaklaşık 40 havan topu fırlattığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.