Giresun’da komutanların içinde bulunduğu helikopter düştü!

  • 06 Temmuz 2016
  • 841 kez görüntülendi.
Giresun’da komutanların içinde bulunduğu helikopter düştü!

Giresun’da, bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanların içinde bulunduğu askeri helikopter, Tohumluk Yaylası’na düştü.

Giresun’da S-70 tipi Sikorsky askeri helikopter düştü. Kazada 2 asker ve aralarında eş ve çocukların da olduğu 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Kaynakların  bildirdiğine göre Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, yanında Giresun İl Jandarma Komutanlığı’ndan görevlilerin de bulunduğu heyetle Alucra’ya bayramlaşmaya gitti. İçinde Tuğgeneral Doğru ile bir Albay, 2 binbaşı olmak üzere 11 askerin bulunduğu helikopterin saat 17:30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle Alucra ve Yağlıdere ilçeleri arasındaki Tohumluk Yaylası’na düştüğü ihbarı geldi.

Kaza ardından Başbakan Yıldırım, Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun hayatta olup olmadığı yönündeki soru üzerine, “Yaralı olduğu şekilde bilgi var” şeklinde açıklama yaptı.

Helikopterin alçaktan uçtuğu ve kazanın da bu nedenle meydana geldiği iddialar arasında. Kazaya yoğun sisin neden olduğu da gelen bilgiler arasında.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.