Düşmanların komplosu İslami çehreyi karalamak içindir

İran İslam İnkılabı rehberinin Hac ve Ziyaret Kurumu’ndaki temsilcisi Hüccetülislam Ali Gazi Asger, müslümanları, İslam düşmanlarının İslam dinine darbe indirmek için hile içinde oldukları konusunda uyardı.

Gazi Asger,  düşmanların  Ehlibeyt’i (S)  karalamaktan hedeflerinin İslam dininin çehresini karalamak olduğunu belirterek bu konuda  müslümanların son derece uyanık olması gerektiğini söyledi.

Gazi Asger, bütün güzel özellikler ve sıfatların  hazreti Peygamber’de  varolduğunu belirterek; müslümanların O’nun  yolundan giderek hak ve adalet için adım atmaları gerektiğini söyledi.

İslam İnkılabının  sözkonusu temsilcisi, tarih boyunca İslam düşmanlarının her zaman  alimleri öldürmek, kitapları yakmak ve İslam için var olan elyazma kitapları imha etmek ve  Şia mektebini  unutturmak için çalıştıklarının çok açık bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.