ABD Hizbullah’a yönelik medya saldırıları için 480 milyon dolar harcadı

  • 04 Ocak 2022
  • 245 kez görüntülendi.
ABD Hizbullah’a yönelik medya saldırıları için 480 milyon dolar harcadı

Direniş fraksiyonu bir üye, Amerikan emperyalizminin bölgedeki direnişin güçleri tarafından paramparça edildiğini vurguladı.

El’Ahd Haber Ağı’na göre, Direnişe Bağlılık Grubu üyesi İbrahim el-Musewi Pazar günü, seçime kadar Hizbullah’a yönelik medya saldırılarına 480 milyon dolar harcandığını vurguladı.

El-Musevi, Amerikalıların bizi ekonomik bir çıkmaza soktuğunu ve Lübnan’da doların fiyatını ve enflasyonu artırdığını, bu durumda asıl görevimizin uyanık olmak olduğunu vurguladı.

El-Musewi, Amerikalıların Lübnan’daki politikacılarla halkın hayal kırıklığına uğramasını istediğini, Lübnan halkının yüreğine umutsuzluk yaymak için rüşvet verdiklerini söylediklerini bildirdi. Musevi ama biz diyeceğiz ki ”direniş hepsinden en kıymetlisi ve en büyüğüne sahip, yani şehitlerinin canını feda ettiler.”

Hizbullah mensubu, direnişin vatanın savunulması ve özgürleştirilmesi gereken herhangi bir yerinde savaş, cihat ve şehadet söz konusu olduğunda ülkenin caydırıcı gücü olduğunu bildirdi.

El Musevi, “Şu andan itibaren seçime kadar, medya propagandasına 480 milyon dolar harcadıklarını söyledikleri gibi, yanlış saldırılar, suçlamalar ve iddialar ve yanıltıcı savaşlar duyuyoruz.” dedi.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, geçtiğimiz Çarşamba günü 15 Mayıs 2022’de parlamento seçimleri için çağrıda bulunan bir kararnameyi imzaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.