ABD Suriye havaalanını vurarak IŞİD’i kurtardı

  • 08 Nisan 2017
  • 1.631 kez görüntülendi.
ABD Suriye havaalanını vurarak IŞİD’i kurtardı

IŞİD’le mücadele terimini kullanarak aslında IŞİD’i var gücüyle destekleyen Amerika, bu terör örgütünün yok edilmesini engellemek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

 Suriye yerel basını ABD’nin Suriye’nin Shayrat Hava Üssü’ne düzenlediği roket saldırısının ardından terör örgütü IŞİD’in saldırıya geçtiğini duyurdu.

Rus haber kanalı RT’nin haberinde, IŞİD’li teröristlerin, ABD’nin vurduğu Shayrat Üssü yakınlarında saldırıya geçtiği belirtildi.

 Amerika’nın, aynı yerde konuşlanan IŞİD’in Suriye ordusu tarafından vurulmasını engellemek için Suriye hava üssünü vurması, ittifak güçlerinin maskesini bir kez daha indirmiş oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.