ABD’nin Suriye’yi Bölme Çabaları Sonuçsuz Kalacaktır

  • 22 Ekim 2017
  • 1.160 kez görüntülendi.
ABD’nin Suriye’yi Bölme Çabaları Sonuçsuz Kalacaktır

İslam İnkılabı Rehberi’nin Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, HAMS’ın Siyasi Bürosu Başkan Yardımcısı Salih el Aruri ile yaptığı görüşmede; biz tüm direniş grupları özellikle HAMS’a yardım için her fırsatı değerlendiriyoruz ve size de silahları bırakmamayı önererek, silahlarınızın kırmızıçizginiz olduğu konusunda yaptığınız açıklamayı takdir ediyoruz.

Velayeti; Filistin, İslam dünyasının birinci sorunudur, bölgede bazı kişilerin bu konu ile bağlı Siyonistlerle pazarlığa girişmesine rağmen size, bu mücadelenin galibinin Filistinli mücahitler olacağını söylüyoruz. Zaman geçtikçe İslam dünyasının size olan desteği artıyor ve Siyonist rejiminin tüm propagandalarına rağmen onlar her gün daha zayıflarken siz her gün daha güçleniyorsunuz.

İslam İnkılabı Rehberi’nin Başdanışmanı; ABD’nin İsrail’in çıkarları doğrultusunda; Suriye ve Irak’ı bölmek üzere yaptığı çalışmaların uğursuz kaldığını vurgulayarak, ABD’lilerin bu alanda olan hezimetleri dolayısıyla İsrail’in de planlarının yenilmesi anlamındadır.

Vilayeti, IKBY’nin düzenlediği referandum konusunda da yaptığı açıklamada; Kürt halkının büyük çoğunluğu bu bölücülüğe muhaliftir ve referandum destekçilerinin İsrail bayrağını dalgalandırmalarında bu azınlığın İsrail’le nasıl bir ilişkide olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Irak’ın bölünme planı geçersiz oldu ve inanıyoruz ki ABD’lilerin Suriye’yi bölme çabaları da sonuçsuz kalacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.