Abdullahian: Direnişin siyonistlere cevabı ağır olur

  • 28 Nisan 2020
  • 841 kez görüntülendi.
Abdullahian: Direnişin siyonistlere cevabı ağır olur

İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian, direnişin Batı Şeria’nın bir bölümünün işgaline vereceği cevap siyonistleri pişman edeceğini vurguladı.

Siyonist rejimde koalisyon hükümeti üzerine anlaşan Netanyahu ve Gantz gelecek Haziran ayında Batı Şeria’nın bazı bölgelerini işgal altındaki topraklara ilhak kararını uygulayacaklarını açıkladı. Bu konu ABD Başkanı Donald Trump’ın hazırladığı Yüzyılın anlaşması adlı şom planın bir parçasıdır.

Twitter hesabında bu karara tepki gösteren İslami Şura Meclisi Başkanı Özel Kurmayı Hüseyin Emir Abdullahian söyle yazdı:

Siyonistler asla kuşku duymasın, Batı Şeria’nın bir parçasını işgal etme hataları durumunda direniş tarafından pişman edici ve şok edici yepyeni bir fasılla karşılaşırlar. Filistin direnişinin yeni hareketinde dünya halkı da önemli bir gelişmeye şahit olur.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi da geçen Pazar günü siyonist rejim İsrail’in işgal altındaki topraklarda son hareketliliğini kınayarak bu hareketlerin uluslararası yasalara aykırı ve bölgenin barış ve güvenliğini tehdit eden hareketler olduğunu belirterek BM ve uluslararası toplumu bu hareketlere karşı tavır koymalarını istedi.

Sözcü Musevi ayrıca, siyonist rejim korona virüs salgınını sui istifade ettiğini belirterek mazlum Filistin milleti korona virüs salgınının yanı sıra işgal, kuşat ve yaptırım virüsleri ile de mücadele ettiğini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.