Abdulmelik Husi: Yemen Halkı Suudilerin Bu Kadar Vahşi ve Cani Olabileceğini Düşünmüyordu

  • 01 Eylül 2016
  • 937 kez görüntülendi.
Abdulmelik Husi: Yemen Halkı Suudilerin Bu Kadar Vahşi ve Cani Olabileceğini Düşünmüyordu

Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik Husi Yemen Mugaribat-ı Siyasi dergisine verdiği röportajda şu açıklmalarda bulundu : Suudi Arabistan ve yandaşları savaş yoluyla elde edemediklerini müzakere ve görüşmeler yoluyla elde etmek istiyorlar.

Suudi Arabistan’ın Yemen’e tecavüzlerinden önce bizim ülkemiz hiçkimse için bir tehdit oluşturmuyordu ve tüm siyasi gruplar İsviçre’deki görüşmelere katılarak tüm güçleriyle sorunları çözmeye çalıştılar. Suudi Arabistan’ın liderliğindeki Arap Koalisyonu tarafından başlatılan savaş Yemen halkını için beklenmedik bir olaydı ve eğer halkımız böyle bir vahşeti ve cinayeti tahmin edebilseydi kendilerini savunmak için, toprakları ve özgürlükleri için daha iyi ve güçlü bir şekilde hazırlanırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.