Askeri kontrol noktası bombalandı, bir korsan İsrail askeri yaralandı

  • 20 Ağustos 2015
  • 780 kez görüntülendi.
Askeri kontrol noktası bombalandı, bir korsan İsrail askeri yaralandı

Beyt Cala bölgesinde El-Enfak Yolu yakınlarındaki askeri noktaya atılan bombanın patlaması sonucu bir işgal askeri yaralanırken, işgal güçleri dün akşam El-İseviyye’de bir çocuğu gözaltına aldı.

İşgal radyosu, işgal güçlerinin olay yerine giderek bölgede arama başlattığını ve yaralı işgal askerinin Hadassah Ein Kerem Hastanesi’ne kaldırıldığını bildirdi.

Haberde ayrıca, Kudüs’ün kuzeyindeki çevre yolunda araçları taşlanan iki Yahudi yerleşimcinin de yaralandığı ifade edildi.

Şufat Mahallesi’nde de tramvayın dün gece üç kez taşlı saldırıya uğradığı ve tramvayda maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Bu arada, işgal güçlerinin Kudüs’ün El-İseviyye köyünde dün akşam bir çocuğu gözaltına aldığı ve çatışmalar sırasında onlarca kişinin işgal askerlerinin attığı bombalardan çıkan yoğun dumandan etkilendiği kaydedildi.

Vadi Hulve Bilgi Merkezi, işgal güçlerinin sürpriz bir şekilde El-İseviyye’ye baskın düzenlediğini ve birçok yerde geçici kontrol noktaları oluşturduğunu, bu sırada işgal güçleriyle Filistinliler arasında çatışmaların yaşandığını bildirdi.

El-İseviyye Köyü İzleme Komitesi üyesi Muhammed Ebu’l-Hıms ise işgal güçlerinin 11 yaşında bir çocuğu gözaltına aldığını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.