Ayetullah Cenneti: Halkın zamanında harekete geçmesi, komployu çökertti

  • 10 Ocak 2018
  • 849 kez görüntülendi.
Ayetullah Cenneti: Halkın zamanında harekete geçmesi, komployu çökertti

İran Anayasayı Koruma Konseyi Sekreteri Ayetullah Cenneti, İslam İnkılabı Rehberi’nin aydınlatıcı liderliği, halkın görkemli, güçlü ve zamanındaki varlığının kargaşacıların komplolarını boşa çıkardığını belirtti.

İRİB Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Anayasayı Koruma Konseyi Sekreteri Ayetullah Ahmet Cenneti bugün Konsey’in haftalık toplantısında yaptığı konuşmada, son sıralardaki kargaşaları esef verici bir olay olarak niteleyip, bu olayların dış düşmanlar ve bazı iç unsurların önceden planlayıp, organize ettiği bir durum olduğunu ifade etti.

Sanal ortamdaki bazı kanalların faaliyetlerine dikkat çeken Ayetullah Cenneti, ABD, Suudi Arabistan, İsrail ve İngiltere gibi İran halkının yeminli düşmanlarının kargaşalara karşı büyük ümit beslediğini, bu nedenle kargaşacılara açık şekilde desteklerini deklare ettiklerini vurguladı.

İran Anayasayı Koruma Konseyi Sekreteri ayrıca, güvenlik güçlerine kargaşacılara karşı müdahalelerinden dolayı teşekkür ederek, her daim kutsal İslam Cumhuriyeti’ni savunan halka da minnettar olduklarını kaydetti.

İslami İran halkı geçtiğimiz günlerde birçok kentte büyük gösteriler düzenleyerek, düşmanların yeni komplosu ve kamu malını yakıp, yıkan kargaşacıları protesto etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.