Ayetullah Laricani: İran milleti yaptırımla geri adım atmaz

  • 11 Şubat 2019
  • 1.527 kez görüntülendi.
Ayetullah Laricani: İran milleti yaptırımla geri adım atmaz

Yargı Erki Başkanı Ayetullah Sadık Amoli Laricani, İran İslam Cumhuriyeti nizamının düşmanları ve özellikle Amerika ve uşakları İran milleti baskılar ve zalimane yaptırımlarla inkılapçı hedeflerinden ve yolundan geri adım atmayacağını bilmeleri gerektiğini vurguladı.

Bu sabah 22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne katıldığı sırada gazetecilere konuşan Yargı Erki Başkanı Ayetullah Sadık Amoli Laricani, 22 Behmen yürüyüşünün en önemli mesajı, bu milletin asla düşmanlara teslim olmayacakları yönünde olduğunu belirtti.

22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne katılan anayasayı kollama ve koruma konseyi Başkanı Ayetullah Ahmet Cenneti de gazetecilere yaptığı açıklamada, müstekbirlerin İslam’ın gücünden korktuklarını, İran İslam Cumhuriyeti İslam inkılabının bereketi ile dünyada güç ve izzet kazandığını ve düşmanları hezimete uğrattığını belirtti.

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani de 22 Behmen yürüyüşü sırasında yaptığı açıklamada, İran milletinin bu yürüyüşe katılmaları düşmanları hüsrana uğrattığını vurguladı.

22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne katılan İSK Başkomutan Yardımcısı Amiral Habibullah Seyyari de gazetecilere yaptığı açıklamada, İSK her zaman İslam inkılabını ve İran İslam Cumhuriyeti nizamını ve İran milletini savunmaya hazır olduğunu ifade etti.

Hava kuvvetleri komutanı General Pilot Aziz Nasirzade de 22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşünün kulisinde yaptığı açıklamada, bugün düzenlenen bu yürüyüş İslam inkılabının beşinci onyılına girmek üzere bir dönüm noktası olduğunu belirterek bu yürüyüş İslam inkılabının düşmanlarının ağzına indirilen bir yumruk sayıldığını belirtti.

Emniyet Teşkilatı Başkomutanı General Hüseyin Eşteri de yürüyüş sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, halkla yetkililerin el ele bu yürüyüşe katılmaları düşmanları hüsrana uğrattığını vurguladı.

22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne katılan Deniz kuvvetleri komutanı Amiral Hüseyin Hanzadi de yürüyüşün kulisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, İran İslam Cumhuriyeti inkılabın zaferinin beşinci onyılında da gelişmeye devam edeceğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.